Κάντε κλικ εδώ, προκειμένου να εμφανιστούν τα πλήκτρα των Social-Media. Παρακαλούμε να προσέξετε, ότι τα δεδομένα που αφορούν τοςυ χρήστες μέσω αυτών των λειτουργιών ενδέχεται να διαβιβαστούν σε τρίτους. Κάντε κλικ εδώ, προκειμένου να εμφανιστούν τα πλήκτρα των Social-Media. Παρακαλούμε να προσέξετε, ότι τα δεδομένα που αφορούν τοςυ χρήστες μέσω αυτών των λειτουργιών ενδέχεται να διαβιβαστούν σε τρίτους.

Γιγαντοεκτυπώσεις
Λιθοψηφιακή Lithodigital Γεωργιάδη Χ. Αφοί Ο.Ε.

Γιγαντοεκτυπώσεις Λιθοψηφιακή Lithodigital Γεωργιάδη

Η ΛΙΘΟΨΗΦΙΑΚΗ, στην περιοχή Ευκαρπία - Θεσσαλονίκη, εκτός από τις εκτυπώσεις βιβλίων, σας παρέχει επίσης τη δυνατότητα εκτύπωσης σε πολύ μεγάλα μεγέθη, στηριζόμενες σε ειδικά υλικά όπως μουσαμά, αυτοκόλλητα και καμβά.

Παράλληλα, σας προσφέρουμε και τα ειδικά stand, όπως roll up, που απαιτούνται πολλές φορές για να στηρίξετε κάποια αφίσα ή μουσαμά.

Στην εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις γιγαντοεκτυπώσεις που εσείς επιθυμείτε, ώστε να έχετε αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με πολύ μεγάλη έμφαση και προσοχή στη λεπτομέρεια, κάτι που κάνει και στο συγκεκριμένο κομμάτι τη διαφορά!

Εάν και εφόσον επιθυμείτε, λοιπόν, να προσελκύσετε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην όποια επιχειρηματική σας δραστηριότητα, ο καλύτερος τρόπος για να στείλετε τα οπτικά ερεθίσματα που θέλετε, δεν είναι άλλος από τις γιγαντοεκτυπώσεις.

Στη ΛΙΘΟΨΗΦΙΑΚΗ, στην Ευκαρπία - Θεσσαλονίκη, είμαστε πρωτοπόροι και στο κομμάτι αυτό, διατηρώντας την παράδοση που μας θέλει να δίνουμε πάντα στους πελάτες μας ποιοτική δουλειά σε πολύ συμφέρουσες τιμές.


  • E-shop Λιθοψηφιακή Lithodigital Γεωργιάδη
  • Εκτυπώσεις βιβλίων Λιθοψηφιακή Lithodigital Γεωργιάδη